Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Дерево життя ~ Срібна монета у футлярі ~ Dot Art


17 200.00 UAH
Серія:
Монета не з серії
Розмір:
65 mm
Емітент:
Палау
Рік випуску:
2020
Тираж:
333
Метал, проба:
Ag 999
Лігатурна маса, г:
93.3
Номінал:
20 доларів
Якість:
чорний пруф
Футляр:
Оберіг Древо Життя в тому чи іншому вигляді є у кожного народу, але саме в слов’янській міфології воно займає особливе положення. Основне завдання його – це захист людства, підтримка сім’ї та наповнення будинку найпотужнішою позитивною енергетикою, кількість якої практично безмежна, адже живить його сама земля. Такий оберіг дозволить зміцнити любовні відносини, поліпшить розуміння дітей і батьків, захистити сім’ю від хвороб і негараздів.
 
Оберіг Древо Життя – знак об’єднання земного і небесного світів. Гілки дерева тягнуться вгору, отримуючи сонячну енергію, і людина в цьому схожа на нього – йому також потрібна постійне підживлення енергією космосу. Оберіг Древо Життя є образом життя, розвитку, зростання. Символ Древа Життя порівнюють з символом роду, «родовим деревом». Кожна людина пов’язана незримим зв’язком зі своїми предками, які дають йому позитивну енергію, захищають від негативних впливів.
 
Древо Життя – символ безсмертя, адже в природі нічого не пропадає безповоротно: все перероджується, змінюється, енергія залишається, видозмінюючись (проглядається класичний закон фізики). Символ Древо Життя – це зв’язок енергії космосу з людиною.
 
Перша монета нової серії монет Dot Art з дизайном, створеним з безлічі точок, присвячена Древу Життя і викарбувана з використанням технології smartminting, має діаметр 65 мм і важить 3 трійські унції. Відрізняють монету якість карбування “Чорний пруф” і крихітний тираж – лише 333 шт. на весь світ.
 
Пуантилізм / точкове мистецтво (англ. Dot Art) – це техніка малювання, при якій маленькі, виразні кольорові точки поєднуються в візерунки і формують зображення.
Встигни заволодіти своїм символом роду і безсмертя!
Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.