Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

100% гарантія збереження Ваших депозитів у РАДАБАНКу

21 Квітня 2022p.

РАДАБАНК залишається для Вас надійним банком-партнером. Тому повідомляємо Клієнтам наступну інформацію щодо гарантування збереження Ваших коштів.

13.04.2022 р. набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення стабільності системи гарантування вкладів фізичних осіб» № 2180-IX від 01.04.2022 р.

Зокрема, Законом передбачено, що протягом дії воєнного стану в Україні та трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відшкодовує кожному вкладнику банку кошти в повному розмірі вкладувключаючи відсотки, нараховані станом на кінець дня, що передує дню початку процедури виведення банку з ринку, крім випадків, передбачених частиною  четвертою статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».

Дія цієї норми поширюється на банки, рішення про виведення з ринку яких будуть прийняті після набрання чинності цим Законом.

Також законом передбачено, що після спливу трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні сума граничного розміру відшкодування коштів за вкладами не може становити менше 600 тисяч гривень і може бути збільшена за рішенням адміністративної ради Фонду.

Отже, обираючи депозити від РАДАБАНКу, Ви можете бути на 100% впевнені у повній захищеності Ваших коштів.

Дізнатись більше щодо депозитних програм можна тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.