Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Активація нарахування процентів на залишок в мобільному додатку РАДАБАНКУ в RB24 вже доступна клієнтам!

09 Липня 2020p.

Шановні клієнти! Для Вас ми впровадили новий сервіс у нашому мобільному додатку RB24 — Активація нарахування процентів на залишок.

Якщо у Вас:

  • Програма «Електронний гаманець»;
  • Пакет послуг «RADAcard»;
  • Програма «IT Card»,

Вам потрібно активувати нарахування процентів на залишок власних коштів та продовжувати отримувати додатковий дохід. Адже без активації відсотки на залишок коштів припинять нараховуватися.

Як це зробити?

  • Мобільний додаток: натиснути кнопку «Активувати» на картці в головному меню RB24.
  • Веб додаток: натиснути кнопку «Активувати» на картці в меню «Картки».

Якщо Ви не бачите надпис «Активувати», оновіть додаток у Play Market або App Store.

Також для Вашої зручності ми розробили відеоінструкцію.

 

 

RB24 — це можливість здійснювати банківські операції з комп’ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці. З RB24 Ви можете здійснювати майже усі банківські операції: бачити свої рахунки, депозити, кредити, додаткові картки та управляти своїми картками — блокувати, розблоковувати, встановлювати ліміти. Ви можете отримувати виписки за своїми картками, рахунками, депозитами та кредитами; здійснювати перекази коштів між своїми картками та рахунками; переводити кошти зі своїх карток та рахунків на картки та рахунки інших клієнтів Банку; оплачувати рахунки за житло, воду, тепло, електроенергію, телефонний зв’язок, виконувати інші комунальні платежі; оплачувати доступ до інтернету, кабельного та супутникового телебачення; поповнювати рахунки абонентів мобільного зв’язку; здійснювати валютообмінні операції (купівля валюти) та багато інших операцій.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.