Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Аналіз і прогноз курсу валют 7—21 грудня — експерт РАДАБАНКУ

14 Грудня 2020p.

Долар продовжує плавно здавати позиції по відношенню до гривні. Важливими чинниками при цьому стали довгоочікуване надання траншу від МВФ в розмірі 600 млн євро, а також зниження імпорту через очікувані карантинні обмеження. Сергій Гнезділов, начальник департаменту по роботі на міжнародних ринках і грошового обігу АТ «АБ «РАДАБАНК», аналізує коливання курсу валют і робить прогноз поведінки ринку на наступний тиждень.

Готівковий долар впав минулого тижня, і це зниження було спровоковано входом нерезидентів у гривневі ОВДП на суму близько 2 млрд. грн., для чого довелося продати близько 70 млн. доларів, що для нашого ринку є суттєвою сумою, здатною зрушити ринок. Цього вівторка, як звичайно, — аукціон Мінфіну, і є ймовірність подальшого входу іноземців під привабливий відсоток. Тому зміна напрямку можлива лише після результатів розміщення ОВДП.

Тому прогноз досить широкий 27,70 / 28,20.

За матеріалами Maanimo

Хочете бути в курсі актуальних курсів валют РАДАБАНК? Підписуйтесь на телеграм-канал КУРС РАДАБАНК за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.