Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Apple Pay стає доступним держателям карток Mastercard від РАДАБАНК

06 Серпня 2019p.

Легкий, захищений та індивідуальний платіжний інструмент.

З 6 серпня держателі карток Mastercard від РАДАБАНК отримали можливість користуватися Apple Pay — легким, захищеним та індивідуальним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність.

В основі Apple Pay лежать безпека та конфіденційність. Якщо ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Натомість, присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і в захищеному режимі зберігається у мікрочипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.

Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти можуть додати кредитну або дебетну платіжну картку через додаток Wallet. У магазинах сплачувати за допомогою Apple Pay можна з  iPhone SE, iPhone 6 та пізніших моделей, а також із Apple Watch.

Apple Pay дає можливість дуже просто здійснювати покупки в додатках та вебсайтах одним дотиком пальця до Touch ID чи подвійним кліком бокової кнопки та поглядом на iPhone X, iPhone XS та XS Max, а також iPhone XR для підтвердження операції через Face ID.

Тепер більше немає необхідності  вручну заповнювати великі документи з контактними даними або повторно вводити дані про доставку та виставлення рахунка. При оплаті покупок в додатках чи в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 та новіших моделях. Ви можете також користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac не старшому 2012 року випуску зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 чи новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Apple Pay читайте за адресою: http://www.apple.com/ru/apple-pay/

 

Довідка:

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК« РАДАБАНК »заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2018 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». Агентство «Рюрик» підвищило кредитний рейтинг РАДАБАНК до рівня uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». Також Банк успішно пройшов перевірки НБУ і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.65 46.35
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.