Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Автоматичний обмін інформацією (CRS). Що потрібно знати? – експерт РАДАБАНКу

20 Грудня 2023p.

Шановні Клієнти!

У 2023 році Україна приєдналася до Багатосторонньої угоди компетентних органів про автоматичний обмін інформацією про фінансові рахунки, що призвело до певного пожвавлення.

Що це означає для Клієнтів українських банків розповідає Віктор Цикалюк, Заступник Голови Правління АТ «АБ «РАДАБАНК».

Зауважимо, що вже більш ніж 100 країн світу приєдналися до даної угоди, а автоматичний обмін інформацією за CRS направлений на виявлення закордонних статків осіб з метою забезпечення належного виконання ними податкових зобов’язань.

«Щоб виконувати вимоги законодавства (статті 39^3 Податкового кодексу України), РАДАБАНК,  як фінансовий агент, зобов’язаний здійснювати заходи щодо комплексної перевірки фінансових рахунків Клієнтів та з’ясовувати, чи є серед власників рахунків, особи які є податковими резидентами інших підзвітних юрисдикцій. Інформація про такі рахунки у вигляді звіту про підзвітні рахунки, на щорічній основі,  буде подаватися  до Державної податкової служби України», – зазначає Віктор Цикалюк.

Також, з метою спрощення та прискорення отримання інформації від Клієнтів, РАДАБАНК передбачив можливість надання Клієнтами інформації без відвідування відділень Банку, а саме, у мобільному застосунку RB24, після отримання PUSH-повідомлення, в розділі «Робота з документами» необхідно відповісти на відповідне питання. 

За більш детальною інформацією звертайтеся до нашого контакт-центру: 0 800 500 999.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.