Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

«Батьківське щастя» – нова пам’ятна монета НБУ вже у відділеннях РАДАБАНКу

07 Березня 2024p.

Поціновувачі нумізматичної продукції Національного банку України, вже сьогодні Ви можете придбати нову пам’ятну монету «Батьківське щастя» в РАДАБАНКу. Продаж розпочинається у відділеннях Києва, Львова, Хмельницького, Тернополя, Черкас та Вінниці. В інші відділення – по мірі надходження.

Монета «Батьківське щастя» присвячена найдорожчому в житті – щастю бути батьками, трепету перших обіймів та безумовній любові до малюка.

На аверсі монети на дзеркальному тлі розміщено композицію: батьківські руки, які ласкаво тримають ніжки немовляти, що символізує довіру, відчуття захисту та любов, яка єднає сім’ю.

На реверсі монети зображено дитя, яке мирно спить на м’яких хмаринках серед іграшок (елемент оздоблення – тамподрук). Брязкальце, що сяє на тлі нічного неба, немов місяць, дарує відчуття спокою та затишку. Воно освітлює шлях дитини у світ мрій та фантазій, даруючи безтурботні сни.

Монета виготовлена з нейзильберу, діаметром 35 мм, масою 16,54 г та представлена в РАДАБАНКу в сувенірному пакуванні. Вартість монети 207,00 грн.

Вже зараз завітайте до відділень, де розпочато продаж, щоб придбати новинку НБУ.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.