Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Чарівні монети в РАДАБАНКу

22 Червня 2022p.

Друзі, рік Тигра триває – сміливий, непередбачуваний та войовничий, як і господар цього року.

Щоб трохи приборкати цього непокірливого звіра та привернути фортуну на свій бік, РАДАБАНК пропонує до Вашої уваги справжні скарби у вигляді срібних монет із зображенням Тигра.

Монети «Рік Тигра 2022» срібна та позолочена у презентаційному чорному футлярі-вітрині. На реверсі монети зображені батько-тигр і його маленьке тигреня, що поважно слідує за своїм захисником.

«Тигреня» – кольорова срібна монета з серії «Китайський місячний календар». Зворушливе тигренятко, що обіймає загорнутий подарунок, а навколо нього феєрверк та конфетті.

Тигр – велика срібна монета масою 5 унцій з серії «Велика п’ятірка Азії». Дизайн монети розроблений відомим дизайнером Бені Дебакером та вражає своїм високим рельєфом.

Мила та зворушлива 3D монета «Чарівний тигр» від Монетного двору Майєр (Німеччина). Викарбувана з 1 унції чистого срібла, вона виглядає як скульптура, що прикрасить Ваш дім чи офіс.

Для тих, хто вірить у чари, символ цього знаку в будинку обов’язково принесе щастя та удачу. А якщо Ви практична людина – ці монети стануть для Вас надійним збереженням власних коштів та довгостроковою інвестицією.

Обирайте монету, яка вам припала до душі та звертайтесь до менеджера найближчого відділення РАДАБАНКу.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.