Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Час добрих справ! РАДАБАНК біжить заради життя

03 Вересня 2021p.

26 вересня у м. Дніпро відбудеться 5th Dnipro Marathon. РАДАБАНК підтримує благодійні проєкти та долучається до участі у марафонах щороку. Цей рік не став виключенням, адже в рамках  5th Dnipro Marathon відбудеться забіг на дистанцію 1 609 метрів «Благодійна миля добра» на користь підопічної БФ «Kiddo». Участь візьме команда спеціалістів VIP-банкінгу на чолі з начальником департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Оленою Острініною, яка є давнім другом та амбасадором Благодійного Фонду «Kiddo».

Традиційний благодійний забіг відбудеться на користь Олі Козакової. Дівчинка потребує шансу на повноцінне та щасливе життя, адже з діагнозом муковісцидоз з панкреатичною та серцевою недостатністю дуже потрібно своєчасно отримувати життєво необхідні медикаменти.

Ви також можете долучитись до доброї справи, адже разом допомагати та творити добро набагато легше. Кожна гривня рятує дівчинці життя.

Реєструйтеся за посиланням особисто або навіть командами та разом змінимо життя дитини на краще.

РАДАБАНК бере участь у заходах з фінансової грамотності дітей та молоді. У січні 2020 р. вперше виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проєкту «Scholarship в Україні». У 2021 році відбувся вже 3-й конкурс поспіль, який підтримав РАДАБАНК.

РАДАБАНК співпрацює з Університетом митної справи та фінансів. Зокрема у червні 2021 року РАДАБАНК, як постійний партнер Університету в заходах впровадження фінансової грамотності, долучився до відкриття експозиції «Валюти та монети країн світу» в будівлі фінансового факультету.

РАДАБАНК бере участь у благодійних заходах. Зокрема в червні 2021 р. пройшов благодійний вечір авторської поезії Олени Острініної, начальника департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК», метою якого був збір коштів на користь підопічної Благодійного Фонду «Kiddo»


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.