Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Чи можливо актуалізувати дані без відвідування банку? – експерт РАДАБАНКу

08 Березня 2023p.

Що робити, якщо банк запитує актуалізацію даних (паспорт з актуальним фото чи інше), а клієнт знаходиться за кордоном і не може оновити відповідні документи та надати їх в банк, розповідає Віктор Цикалюк, Заступник Голови Правління АТ «АБ «РАДАБАНК».

На поточний момент більшість банків мають системи дистанційного обслуговування клієнтів. У зв’язку з ситуацією останніх років (спочатку карантин, потім війна) з’явився й сервіс надання банку документів для актуалізації даних шляхом відправлення їх через системи дистанційного обслуговування фізичних осіб. З їхньою допомогою можна надати фото оновленого документа та заповнити опитувальний лист.

«В нашому банку процедура актуалізації даних також відбувається відповідно до новітніх систем обслуговування клієнтів, – відмічає Віктор. – Нашим клієнтам немає потреби відвідувати відділення банку, щоб оновити ідентифікаційні дані, все це можна зробити за допомогою сучасного сервісу – мобільного  застосунку RB24».

На додаток, в банку реалізовано послугу оформлення довіреності в електронній формі, завдяки чому клієнти РАДАБАНКу мають можливість без відвідування нотаріуса чи відділення банку оформлювати довіреності на відкриття / закриття / розпорядження рахунками.

За матеріалами Bankchart.com.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.