Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Депозитний рахунок в дорогоцінних металах, чи варто відкривати — експерт РАДАБАНК

17 Серпня 2020p.

Банківські метали — один із способів довгострокового інвестування, який поки не користується особливою популярністю в українських вкладників, хоча і є більш стабільним інструментом вкладення та збереження коштів. На сьогоднішній день українцям доступні такі форми інвестування в дорогоцінні метали як купівля зливків з дорогоцінних металів; придбання монет з дорогоцінних металів; відкриття поточного рахунку в дорогоцінних металах; відкриття депозитного рахунку в дорогоцінних металах.

Анна Турська, начальник відділу розвитку бізнесу банківських металів АТ «АБ «РАДАБАНК», розповідає, наскільки вигідно інвестування в дорогоцінні метали, чи можна на цьому заробити, і які ризики існують для вкладників.

— Інвестиції в дорогоцінні метали — одна з найнадійніших форм заощаджень, але варто пам’ятати, що це і чи не найголовніша довгострокова інвестиція, адже миттєвих і високих відсоткових доходів за депозитними вкладами у дорогоцінні метали Ви навряд чи зможете отримати, бо за прибутковістю ці вклади поступаються як гривневим, так і валютним депозитам, але надійність і стабільність цього інструменту інвестиції знаходиться на найвищому рівні.

Відкриваючи депозит у дорогоцінних металах, варто враховувати, що на депозити в банківських металах не поширюються гарантії Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Є два види депозитів в дорогоцінних металах — з фізичною поставкою металу та без неї. Клієнт сам може вибирати, який варіант йому найбільш прийнятний.

За матеріалами Maanimo https://maanimo.com/exclusive/143257-stoit-li-otkryvat-depozitnyj-schet


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.