Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

До уваги клієнтів — юридичних осіб! РАДАБАНК підвищив ставки за депозитами у валюті

22 Лютого 2021p.

РАДАБАНК — клієнтоорієнтований банк та прийняв рішення про підвищення відсоткових ставок за депозитами для своїх клієнтів — юридичних осіб.

Починаючи з 22 лютого 2021 р. РАДАБАНК  збільшив відсоткові ставки на залишок по рахунку на 0,5% у доларах США та на 0,25% — в євро. Отже, оформивши депозит починаючи від сьогодні, кошти на ваших вкладах принесуть вам  більше прибутку.

РАДАБАНК працює на фінансовому ринку 27 років та є надійним партнером для підприємців.

«Минулого року  разом з усіма іншими банками ми вибудовували процеси для подальшого розвитку за наявних карантинних обмежень. Зокрема, нещодавно ми зробили можливим консультування клієнтів у режимі відео-конференції. Консультації можна отримати у тому числі з розміщення депозитів. При виборі банку ми звертаємо увагу клієнтів не лише на прибутковість вкладу, а й на фінансові показники фінансової установи, ставлення до клієнтів та якість обслуговування у Банку», — коментує Альона Гайдун, начальник департаменту корпоративного бізнесу та розробки продуктів АТ «АБ «РАДАБАНК».

Більше про депозити для юридичних осіб — тут.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК« РАДАБАНК» працює на ринку як універсальний банк. Стратегія РАДАБАНКУ спрямована на розвиток бізнесу з урахуванням зовнішніх змін, споживчих звичок і попиту. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством.

За результатами роботи у 2020 році АТ «АБ «РАДАБАНК» отримав  28 млн грн чистого прибутку*. При цьому загальний обсяг активів АТ «АБ «РАДАБАНК» зріс за рік більш ніж у півтора рази та досяг на 1 січня 2021 р. майже 2,9 млрд. грн. Портфель кредитів, наданих юридичним та фізичним особам досяг майже 1,3 млрд грн., що на 17% більше порівняно з аналогічною датою минулого року.

Приріст активів став можливим завдяки значному нарощуванню ресурсної бази Банку. З початку попереднього року загальний обсяг коштів клієнтів РАДАБАНКУ збільшився майже у 1,5 раза  — до більш ніж 2,1 млрд. грн. При цьому вклади юридичних осіб (поточні та строкові) зросли порівняно з минулим роком на 430,4 млн грн (58%) до майже 1,2 млрд грн. станом на 1 січня п.р. Банк має достатні показники капіталу та ліквідності.

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК працює у рамках підписаного Меморандуму про загальні принципи співробітництва з Міністерством економіки, торгівлі і сільського господарства України для реалізації державної програми підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

АТ «АБ «РАДАБАНК» регулярно отримує підтвердження довгострокового кредитного рейтингу Банку на рівні uaAA інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний».

У 2020 р. АТ «АБ «РАДАБАНК» увійшов у ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком. Банк входить у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua.

Мережа АТ «АБ «РАДАБАНК» складає 29 точок продажу у 12 містах України й у подальшому Банк планує розширення мережі.

*За попередніми неаудійованими даними


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.