Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Ексклюзивно в Україні! Тільки у РАДАБАНКУ! Нові монети вже у продажу!

01 Березня 2021p.

Щоб приємно здивувати представниць прекрасної статі, РАДАБАНК пропонує придбати в якості подарунка до 8 Березня монету з нових надходжень:

Орхідея — срібна монета в футлярі з серії монет з тривимірними золотими квітами, подарувавши яку самим близьким, Ви покажете, як багато вони для Вас значать.

Квітка життя — монета-підвіска зі срібла і золота в презентаційному футлярі. Ця вишукана монетна композиція буде прикрашати тільки 2020 людей з усього світу.

Інвестиції майбутнього — набір з 4-х монет, викарбуваних у якості «пруф» та кожна монета виготовлена ​​з різних дорогоцінних металів: срібло, золото, платина і перша в світі 0,5-грамова монета, виготовлена ​​з рідкісного стратегічно важливого металу — з індію.

Монети можна придбати у відділеннях Банку в 12 містах України — Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

Поспішайте! Монети в наявності в обмеженій кількості!

Ці та інші монети до 8 березня Ви можете побачити тут.

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК є одним із чотирьох офіційних дистриб’юторів НБУ і першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.