Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Експерти РАДАБАНК розкажуть про тенденції кредитування бізнесу та фізичних осіб у 2020 році

27 Травня 2020p.

Заступник Голови Правління з корпоративного бізнесу РАДАБАНК Роман Довгаль і начальник Департаменту приватного бізнесу РАДАБАНК Олена Острініна на запрошення Media Scientific HUB стануть спікерами на вебінарі «Тенденції кредитування 2020».

Вебінар відбудеться сьогодні, 27 травня 2020 р., о 17.00.

Взяти участь у вебінарі, поставити запитання та отримати відповіді може кожен, хто зареєструється за посиланням:

https://app.getresponse.com/site2/mediascientifichub?u=GunqP&webforms_id=SPbCk

Інтернет медіа-простір Media Scientific HUB створено на базі Університету Митної справи та Фінансів в 2020 р. для студентів з метою обміну досвідом між бізнесом і наукою. Спікерами вебінарів вже були власник виробництва і топ-менеджер стартапу за кордоном, а також представники HR, маркетингу національних і міжнародних компаній. Для молоді величезне значення має практичний досвід успішних в різних галузях людей. На вебінарах говорять про те, як відкрити виробництво, про цілі, лідерство, можливості та розвиток.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р і працює на ринку як універсальний банк. РАДАБАНК надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. Банк підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей і молоді зокрема. Так, РАДАБАНК брав участь в святі «Місто професій», який проходив 31 серпня — 1 вересня 2019 р. у м Дніпро, де на дитячому рівні знайомив юних відвідувачів з банківськими професіями, а також допомагав дітям визначитися, чим вони будуть займатися, коли виростуть, щоб в майбутньому мати роботу за спеціальністю та до душі.

У січні 2020 р. РАДАБАНК виступив інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні», а в березні взяв участь у Тижні кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ), що проводить заклад.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.