Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Голова Правління «АТ «АБ «РАДАБАНК» Андрій Грігель на обкладинці травневого випуску журналу Banker!

12 Травня 2021p.

Аби розвиватися, українським банкам потрібне свіже бачення, нетривіальні ідеї та методи роботи, які може привнести саме молоде покоління. Banker.ua у травневому випуску журналу зібрав ТОП фаундерів і СЕО банків до 40 років, які створюють нове обличчя банківського сектору України, та розказав про їхні досягнення за останній час.

Голова Правління «АТ «АБ «РАДАБАНК» Андрій Грігель саме той, хто ввійшов у ТОП список наймолодших керівників у банківській сфері.

Андрій Грігель народився 22 жовтня 1984 року в м. Дніпро. Закінчив ДНУ імені Олеся Гончара за спеціальністю «Банківська справа».

У РАДАБАНКУ почав працювати з 2015 року та обіймав посади начальника департаменту ризик-менеджменту й аналітики, начальника фінансово-аналітичного управління. Очолює банк із серпня 2019 року. За останній рік під керівництвом Андрія Грігеля загальний обсяг активів банку зріс більш ніж у півтора рази та досяг на 1 січня 2021 року майже 2,9 млрд грн. Портфель кредитів, наданих юридичним та фізичним особам зріс на 17% порівняно з аналогічною датою минулого року.

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки. У 2020 році АТ «АБ «РАДАБАНК» увійшов до ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком. Банк входить до ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.

Банк запустив масштабний внутрішній проект із реінжинірингу бізнес-процесів та зміни організаційної структури задля подальшого масштабування бізнесу. Продовжує розвивати систему електронного документообігу з метою створення повноцінної екосистеми для автоматизації процесного управління. Банк також продовжує працювати з клієнтами на взаємовигідних умовах, удосконалює сервіси та фінансові продукти, щоб максимально відповідати вимогам часу та потребам як приватних, так і бізнес-клієнтів.

Окрім того, банк заключив договір на поставку золотих зливків із Швейцарії, аби задовільнити попит з боку всіх бажаючих їх придбати. Початок ери однозначних ставок за депозитами дає можливість запустити кредитування реального сектору економіки за економічно обґрунтованими відсотковими ставками. До того ж, програма уряду «5-7-9», до якої долучився АТ «АБ «РАДАБАНК»,  говорить про великі перспективи для українського малого та середнього бізнесу.

 

Побачити зміст та замовити електронну версію 4-го номеру журналу Банкер | ТОП СЕО та фаундерів банків до 40 років можна за цим посиланням.

Також підписуйтесь на телеграм-канал Bankerта читайте тільки корисний та цікавий контент.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.