Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Як бути успішним в нових умовах — експерт РАДАБАНК

16 Листопада 2020p.

Начальник департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» Олена Острініна взяла участь в онлайн-бесіді «Еволюція бізнес-систем: як бути успішним у нових умовах». Бесіда відбулася із молоддю — магістрами фінансового факультету та студентами факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин та фахівцями банківських установ.

Вибір теми є особливо актуальним у сучасну епоху становлення вільного ринку та розвитку добровільної інтеграції економічних суб’єктів для підвищення власної ефективності. Для успішності бізнесу необхідно швидко вивчати тенденції ринку та орієнтуватися на зміни попиту. Під впливом коронакризи відповідні зрушення підходів до управління бізнесом посилюються. Тому майбутнім керівникам дуже важливо почути професійну думку досвідченого практика та бізнес-коуча.

Конференцію в режимі Zoom проводила кафедра банківської справи та фінансових послуг Університету митної справи та фінансів.

 

РАДАБАНК підтримує заходи з проведення фінансової грамотності населення, дітей та молоді зокрема. Вперше інформаційним партнером студентського гранту на навчання в рамках соціального проекту «Scholarship в Україні» виступив у січні 2020 р., а у вересні  2020 р., коли стартував VI Конкурс для студентів вищих навчальних закладів у рамках цього соціального проекту, знову до нього приєднався.

У березні РАДАБАНК взяв участь у Тижні кар’єри Дніпровського Державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ), що проводить заклад, у травні — у вебінарі «Тенденції кредитування 2020» на запрошення  Media Scientific HUB.

РАДАБАНК стикнувся з тим, що значно зросла кількість випадків, коли клієнти самі передають конфіденційну інформацію шахраям і в результаті стають їх жертвами, і бере участь у всеукраїнській інформаційній кампанії з підвищення знань про безпечні платежі, ініційованій НБУ, — #ШахрайГудбай.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.