Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Як працює РАДАБАНК у воєнних умовах та що пропонує Клієнтам

12 Квітня 2022p.

Попри напружену ситуацію в країні банківська система залишається ліквідною та стабільно працює. Як функціонує Банк у складних воєнних умовах, яку увагу ми приділяємо Клієнтам наразі, та які канікули, акції, розстрочки ми запровадили розповідає Андрій Грігель, Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК», спеціально для Banker.ua.

«Ще на початку року ми розробляли стратегічні цілі Банку та будували плани для покращення своїх позицій на фінансовому ринку. Сьогодні ситуація в Україні кардинально змінилася, та ми все одно продовжуємо працювати, підтримувати Клієнтів та співробітників», – відмічає Андрій.

На сьогодні вся команда РАДАБАНКу максимально зосереджена на чітких та послідовних діях в умовах воєнного стану. Наші відділення працюють у містах, де безпечно, та ми надаємо всі банківські послуги, що відповідають нормативам і вимогам НБУ.

«Ми завжди на зв’язку з нашими Клієнтами через контакт-центр, який оброблює всі звернення в посиленому режимі та через соціальні мережі інформуємо про будь-які зміни в роботі Банку й наданні послуг і реагуємо на кожне Ваше звернення», – підкреслює Андрій.

РАДАБАНК, звичайно, йде назустріч Клієнтам і запровадив кредитні канікули, як для фізичних осіб, так і для підприємців. Для підприємців призупинено нарахування штрафів та договірне списання коштів з рахунків Позичальників. Для фізичних осіб ми скасували обов’язкові щомісячні платежі за договорами овердрафтів і строкових кредитів за лютий та березень, штрафи та пені в цей період також не нараховуються.

Для власників зарплатних карток ми спростили умови зняття готівки в банкоматах інших Банків, адже, ми розуміємо всі складнощі, які виникають з отриманням готівкових коштів в умовах, що склалися.

Ми впевнені, що зараз, як ніколи, потрібно посилено та злагоджено працювати, щоб забезпечити Клієнтам максимальний доступ до отримання фінансових послуг.

«РАДАБАНК залишається надійним і стабільним Банком-партнером навіть в умовах воєнного стану», – резюмував Андрій Грігель.

За матеріалами Banker.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.