Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Як правильно опрацьовувати зворотний зв’язок для максимальної ефективності? ТОП-менеджмент РАДАБАНКУ на семінарі «Професія – керівник»

16 Липня 2021p.

Команда РАДАБАНКУ продовжує вдосконалювати управлінські навички. Сьогодні пройшов останній блок семінару «Професія – керівник». На цьому етапі ТОП-менеджмент РАДАБАНКУ дізнавалися як найефективніше використовувати інформацію, що надійшла зі зворотнього зв’язку від підлеглих та колег.

Кожен досвідчений керівник знає, що контроль інформації, яка стосується процесу та результату виконання того чи іншого розпорядження – ключовий елемент менеджменту. На підставі цього аналізується хід робіт, приймаються коригувальні рішення та оцінюється робота в цілому.

Управлінський досвід – це не що інше, як наслідок багаторазового використання принципу зворотнього зв’язку. Тому знання та вміле використання цього принципу допомагають керівництву корегувати поведінку підлеглих та дізнаватись про інструменти нематеріальної мотивації.

Ефективна та позитивно налаштована команда професіоналів – запорука успішності всієї компанії. Саме тому РАДАБАНК сприяє підвищенню професійної компетентності та вдосконаленню управлінських навичок ТОП-менеджерів.

АТ «АБ «РАДАБАНК» – працюємо для Вас з 1993 року.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.