Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Як програма «Доступні кредити 5-7-9%» змінила ринок за 2021 рік – експерт РАДАБАНКу

05 Листопада 2021p.

За рік програма «5-7-9%» зазнала серйозних змін, адже сьогодні кредит до 1 млн грн без застави під 12% можуть отримати ФОП з річним доходом до 50 млн грн. А від самого початку програмою вже скористалися більш ніж 23 тис. підприємців. Як «Доступні кредити» для підприємців змінили ринок у 2021 році та яке майбутнє очікує програму розповідає Дмитро Семенов, начальник відділу розробки продуктів корпоративного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» спеціально для Maanimo.

«Програма «5-7-9%» від самого початку й до сьогодні зазнала доволі серйозну трансформацію. Спочатку програма була прийнята доволі скептично бізнесом, але надалі вона стала не тільки ефективним інструментом розвитку бізнесу, а й дозволила багатьом підприємствам протриматись у період пандемії не «згортаючи» бізнес і не звільняючи працівників. Це сталося внаслідок розширення програми та включення до неї рефінансування старих боргів», – відмічає Дмитро.

Наразі програма продовжує відігравати провідну роль у підтримці підприємців і має попит на ринку. МСБ нарешті має можливість достатньо просто отримувати кредити та розвивати бізнес завдяки програмі.

«Цифри, які постійно зростають кажуть про те, що програма затребувана та Клієнти задоволені. В АТ «АБ «РАДАБАНК» більш ніж 25% кредитного портфеля складають кредити, видані за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Тому Банк братиме участь у програмі й надалі, до її завершення у 2025 році», – резюмував Дмитро Семенов.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.