Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Які платіжні картки вибирають українці? — експерт РАДАБАНК

17 Лютого 2020p.

Конкуренція на ринку банківських послуг в Україні досить висока. Одними з найбільш конкурентоздатних є банківські кредитні картки. Якому ж пластику надають перевагу українці, чи є у банків унікальні картки з додатковими можливостями для клієнтів, а також у чому полягають головні особливості цього продукту, розповідає Тетяна Дегтярьова, начальник управління карткового бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

«Платіжна картка у наш час — це поєднання банківських продуктів, інновацій і діджиталізації. Оцифрована картка сьогодні змінила свій зовнішній вигляд, але не змінила свою суть. Це як і раніше інструмент для управління рахунком, але зручніший та інноваційний, — розповідає Тетяна Дегтярьова. — Тому найбільшим попитом у клієнтів зараз користуються картки, якими можна розрахуватися безконтактно чи зовсім оцифрувати її. Усі ваші  картки без винятку можна оцифрувати у додатках Google Play і Apple Раy».

Тетяна Дегтярьова відзначила, що при розвитку платіжного ринку інструмент все ж таки залишається таким самим, як раніше, основа одна — платіжна картка. А ось наповнення продуктів на ринку відрізняється.

«Хтось наповнює свій продукт вигідними тарифами, хтось першокласним сервісом, хтось технологіями, а хтось тимчасовими акціями. Наші продукти — це сукупність усіх цих якостей. У цьому їхня унікальність! Для кожної цільової аудиторії клієнтів ми підберемо достойний продукт, який максимально відповідатиме запитам та побажанням клієнта», — додала Тетяна Дегтярьова. — Суть діджиталізації — це невпинний рух вперед: поки ми не впроваджуємо нові послуги, ми трансформуємо внутрішні бізнес-процеси. Це і є розширення можливостей платіжних карток», — резюмувала Тетяна.

 

За матеріалами Maanimo

https://maanimo.com/exclusive/143145-kakie-karty-vybirayut-ukraintsy


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.