Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Інвестуйте в українські облігації внутрішньої державної позики з РАДАБАНКом

15 Лютого 2024p.

Якщо ви маєте навички у розрахунках та розумієте інвестиційні можливості, Вас точно зацікавлять облігації внутрішньої державної позики (ОВДП). Наразі, будь-який клієнт РАДАБАНКу має змогу придбати державні цінні папери та забезпечити собі стабільний прибуток у майбутньому.

Обіг ОВДП відбувається виключно в електронному вигляді й обліковуються вони на рахунку в цінних паперах.

Що таке ОВДП?

Це цінні папери, які випускає Міністерство Фінансів України, що забезпечує 100% повернення інвестованих коштів та прибутку з усіх ОВДП, адже сама Держава є гарантом.

Причини, щоб придбати ОВДП?

  • Висока ліквідність. Облігації можна продати в будь-який момент, що робить їх дуже ліквідними та зручними для інвесторів.
  • Відсутність податку на доходи. Отриманий дохід від ОВДП не оподатковується (для фізичних осіб, для юридичних осіб оподатковується, як пасивний дохід), що робить їх ще більш привабливими.
  • Зручне забезпечення кредитів. Облігації можуть бути використані як застава для отримання кредитів як фізичними особами, так і підприємствами.
  • Широкий вибір термінів інвестування.

Чому саме в РАДАБАНКу?

РАДАБАНК є надійним зберігачем та акредитованим торговцем цінними паперами. Придбавши ОВДП в РАДАБАНКу, Ви забезпечите стабільність ваших інвестицій не переймаючись щодо повернення коштів.

Інвестуючи в ОВДП, Ви не тільки дбаєте про власне майбутнє, а й підтримуєте фінансову стабільність та розвиток України.

Детальніше за посиланням.

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.