Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Колекція монет від РАДАБАНК – Український фольклор

23 Липня 2020p.

Ексклюзивна срібна монета «Український фольклор», що прикрашена вставкою зі справжнього дерева! Вона являє собою унікальне поєднання народного мистецтва та майстерності в області карбування монет.

На цій монеті зображені найбільш популярні мотиви української традиційної культури, відомої завдяки чудовій вишивці. Червоні та чорні кольори візерунку зливаються у сакральні мотиви, які характеризують історичне минуле країни. Загальна композиція нумізматичного шедевру доповнюється футляром, який також розписаний канонічними барвами.

Аверс монети прикрашений рельєфним відтиском, в середині якого зображена квіткова композиція. Монета виготовлена монетним двором Польщі у 2019 році. Тираж складає лише 999 екземплярів. Розмір виробу 38,6 мм, а вага – 17,5 г.

Монета «Український фольклор» – це оригінальний бізнес-подарунок для іноземних партнерів та  чудовий сувенір для всіх, хто цікавиться українською культурою і традиціями.

Замовити цю унікальну монету та отримати більш детальну інформацію Ви можете за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.