Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Коли встановлюєш «двофакторку», стаєш удвічі недосяжнішим для шахраїв. НБУ та РАДАБАНК в рамках кампанії #КібербезпекаФінансів

07 Червня 2024p.

Як захистити від зламу сторінки в соціальних мережах і месенджерах та електронну пошту?

#КіберПес радить встановлювати багатофакторну автентифікацію або двоетапну перевірку. Ця функція безпеки допомагає додатково захистити Ваш акаунт від шахраїв.

Як це працює?

Під час налаштування такої функції для входу до Вашого акаунту, крім логіна та пароля, потрібно зазначити електронний ключ або код підтвердження, що повинен надійти на смартфон, електронну скриньку або у відповідний додаток.

Це слід робити в тих випадках, коли вхід до вашого акаунту здійснюватиметься з невідомого браузера або мобільного пристрою.

Як багатофакторна автентифікація захищає від шахраїв?

Навіть якщо шахрай дізнався Ваш пароль, він все ще не зможе отримати доступ до Вашого облікового запису без додаткового підтвердження.

Шукайте таку функцію в налаштуваннях або переходьте за посиланнями та налаштовуйте багатофакторну автентифікацію до своїх акаунтів:

Більше про багатофакторну автентифікацію та способи її налаштування читайте на сайті НБУ та Держспецзв’язку #КібербезпекаФінансів.

#КіберПес


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.