Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Кращі кредитки для шопінгу: що може запропонувати РАДАБАНК — експерт

26 Серпня 2020p.

Якщо ви любите робити покупки, у тому числі спонтанні, то вам необхідна картка, з якою шопінг стане не просто витратою грошей, а навпаки принесе користь і надасть певні переваги. Олена Острініна, начальник Департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» розповідає, якою має бути ідеальна картка для шопінгу, як її підібрати, чи відрізняється вона від звичайної картки, як часто українці оформляють кредитки конкретно для шопінгу, а також які картки банки можуть запропонувати своїм клієнтам, щоб покупки принесли їм не лише задоволення, а й вигоду.

— У нашому розумінні, ідеальна картка для шопінгу — це не просто розрахункова картка. Справді, для розрахунків може підійти будь-яка картка, але якщо ми говоримо про ідеальність, то потрібно враховувати кілька факторів. Для чого сучасна людина заробляє гроші? Щоб купувати товари і послуги. Щоб подорожувати і весело проводити час з друзями. І, звичайно ж, накопичувати.

У продуктовій лінійці РАДАБАНКУ є преміальний продукт пакет «Преміум-поРАДА», розроблений спеціально для шопінгу, який враховує всі інтереси клієнтів:

  • банк не стягує абонплату за обслуговування пакета при здійсненні покупок у торгово-сервісній мережі на суму 20 000 грн;
  • в пакет входить безкоштовна інтернет-картка для безпечного шопінгу в мережі інтернет;
  • до картки підключені сучасні технології Apple Pay, Google Pay, а контроль операцій легко здійснюється через мобільний додаток RB24;
  • в пакет входить цілодобова підтримка і виконання доручень консьєрж-сервісом РАДАБАНК, який підбере найкращі знижки в магазинах і бутиках, розповість про аутлети по всьому світу, а також може організувати індивідуальний шопінг-тур в будь-яку точку світу;
  • вигідний курс конвертації дає можливість розраховуватися по всьому світу вигідно.

А до послуг тих, хто подорожує, є бізнес-зали та Fast line в аеропортах «Бориспіль» та «Жуляни». Також у клієнтів РАДАБАНК є можливість зі знижкою взяти в прокат автомобіль за допомогою сервісу Mastercard Premium Clubs і компанії Herts, а накопичувати гроші зручно й вигідно завдяки платі на залишок власних коштів.

Накопичивши бали за допомогою програми «Mastercard Більше», ви можете отримувати і виграти бонуси, привілеї, знижки у найцікавіших торгових точках, ресторанах і розважальних центрах учасників програми.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.