Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Купуйте монети із символом 2021-го року зі знижкою у РАДАБАНКУ!

10 Лютого 2021p.

За два дні Китайський Новий рік, а у РАДАБАНКУ є монети із його символом, які можна придбати із шаленою знижкою.

  • Срібна монета у футлярі 2021 р. Могутній бик — дешевша на 10%,
  • Срібна монета з покриттям рутенієм у футлярі 2021 Рік Бика — дешевша на 20%!

Увага! Пропозиція унікальна, тому кількість монет обмежена! Чекаємо Вас у наших відділеннях!

Також нагадуємо, що Ви можете придбати й інші монети, зокрема до 15 лютого 2021 р. діє дисконт у розмірі 5% на монети на романтичну тематику.

Монети можна придбати у будь-якому відділенні РАДАБАНКУ у 12-ти містах України — Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК є одним із чотирьох офіційних дистриб’юторів НБУ і першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.35 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.