Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Лекція з курсу «Юний підприємець або фінансова грамотність для підлітків» у стінах сучасного відділення РАДАБАНКу

24 Листопада 2023p.

24 листопада у новому сучасному відділенні №17 за адресою м. Дніпро, вул. Пилипа Орлика, 16 відбулася лекція з фінансової грамотності за темою «Банк. Банківські продукти та послуги» в рамках курсу Олександра Дуді «Юний підприємець або фінансова грамотність для підлітків».

Олександр також за сумісництвом вже тривалий час є клієнтом РАДАБАНКу, саме тому весь колектив привітно зустрів гостей відділення.

Директор відділення Тетяна Біла та співробітники Оксана Чуйко й Олена Андрусишина залюбки поділилися зі слухачами курсу знаннями щодо платіжності та справжності банкнот, що таке преміальні банківські картки та які привілеї вони надають їх власникам, як працюють міжнародні системи переказів, як впливає облікова ставка НБУ на відсотки за вкладами та кредитами тощо.

Оскільки РАДАБАНК є дистриб’ютором монетного двору НБУ, співробітники також розповіли учням про інвестиційні й пам’ятні монети та надали детально роздивитися екземпляри, що знаходяться у відділенні.

   

Лекція вийшла дуже цікава та насичена корисною інформацією.

РАДАБАНК пишається, що долучився до процесу створення фінансово обізнаного суспільства!


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.