Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Літня відпустка стає ще комфортнішою з платіжними картками від РАДАБАНКУ

21 Липня 2021p.

Кредитна картка від РАДАБАНКУ – незамінний атрибут у відпустці. Можливість бронювання та оплати готелів, безпечне перевезення грошей та відсутність необхідності декларування коштів, простота в купівлі товарів та послуг за допомогою смартфона та доступ до кредитних коштів, коли власні кошти закінчилися. Батьки можуть відкрити дитині, що від’їжджає у літній табір (кемпінг), додаткову картку до основної, щоб у неї був резерв грошей для непередбачуваних витрат, а також контролювати рух коштів по картці дитини.

«Для подорожей Україною я пораджу RADAcard з лімітом до 75 000 грн. З цією карткою Клієнт сам обирає буде пільговий період користування лімітом чи ні. Адже ставка за користування овердрафтом без пільгового періоду значно нижча – 35% річних, а з ним – 48%. А для подорожі за кордон краще використовувати картки рівню Platinum, яка входить до лінійки Пакетів «Преміум» з лімітом до 500 000 грн та World Elite, яка входить до Пакету «Еліт», з котрою Ви можете розраховувати на суму до 3 000 000 грн. Сума кредитного ліміту стартує від 3 000 грн, а максимальна визначається індивідуально для кожного Клієнта. Пільговий період користування кредитними коштами до 55 днів після чого вже нараховується по картці Platinum 42% річних, а по картці World Elite – 38% річних. Термін використання кредитного ліміту 12 місяців з пролонгацією, та не передбачає застосування мінімального строку дії», – зазначила Олена Острініна, начальник департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК».

Елітні картки мають в пакеті страхові поліси, що також включають випадки захворювання на Covid-19.

Клієнтам з преміальними картками доступна служба «Консьєрж-сервіс», що допомагає в організації та супроводі подорожей,  в бронюванні автівки в оренду або готелю відповідного рівня. Також доступні такі аеропорт-сервіси як  Fast Line (швидке проходження митного контролю і реєстрації) та VIP-зали, де можна з комфортом провести час в очікуванні рейсу.

«Стосовно RADAcard – клієнтів приємно здивують лояльні тарифи, пільговий період кредитування (до 55 днів) та підвищений відсоток на залишок власних коштів на картці», – підкреслила Олена.

Ознайомитись з тарифами та обрати платіжну картку можна тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.