Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Майбутнє банків: чи стануть відділення бізнес-хабами? – експерт РАДАБАНКУ

16 Червня 2021p.

Віддалена робота, розробка нових та оновлення існуючих мобільних додатків, впровадження веб-банкінгу та надання клієнтам доступу до всіх популярних функцій посприяло зміні структури роботи банків та переходу до онлайну протягом останнього року. Також відбулись зміни в роботі банківських відділень. Чи будуть і надалі функціонувати відділення та чи зможуть вони трансформуватися в бізнес-хаби? Про це журналістам Maanimo розповів Андрій Грігель, Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК».

Банки активно займаються діджиталізацією, покращуючи клієнтський досвід роботи з мобільними банкінгами, а також розширюють свої дистанційні канали. На фоні розвитку банківських інструментів для віддаленої комунікації, частіше лунають розмови про те, що найближчим часом відділення банків стануть бізнес-хабами або повністю припинять своє існування.

«Епідеміологічна ситуація однозначно посприяла тому, що клієнти все більше банківських операцій здійснюють онлайн, через додатки. Однак, ще дуже рано говорити про перехід у формат відділень у бізнес-хаби, оскільки значній кількості клієнтів все ж таки необхідне «живе» спілкування та повноцінні консультації по окремих групах банківських продуктів» – зазначив Голова Правління АТ «АБ «РАДАБАНК» Андрій Грігель.

Наразі, основна ціль фінансових закладів – навчання клієнтів основам онлайн-послуг у банку для того, щоб потім перевести їх до дистанційних каналів, що є підвищенням фінансової грамотності населення. А деякі банки планують і надалі відкривати відділення.

«Не дивлячись на діджиталізацію каналів роботи, для РАДАБАНКУ важливим залишається обслуговування у відділеннях. Щоб клієнт отримав якісний сервіс у комфортних для себе умовах. Тому банк продовжує розширювати мережу відділень по всій країні, дотримуючись карантинних та епідеміологічних норм. Тільки з початку поточного року АТ «АБ «РАДАБАНК»  відкрив два нових відділення – у Харкові та Львові», – підсумував Андрій.

За матеріалами Maanimo.com.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.