Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

«Майстри масштабування» – книга, яка надихає від РАДАБАНКу та «Лабораторії»

06 Липня 2023p.

РАДАБАНК спільно з «Лабораторією» видав більш ніж 2000 екземплярів книги «Майстри масштабування. Дивовижні істини від найуспішніших підприємців світу» Ріда Гоффмана та представили її на виставці «Книжковий Арсенал».

Для РАДАБАНКу проєкт важливий, адже він транслює стратегічне бачення ТОП-менеджменту й Банку в цілому. Окрім цього він підтримує соціальну відповідальність і змушує розкрити приховані здібності й таланти кожної особистості в бізнесі.

«Лабораторія» — це платформа, створена для синтезу сучасних та актуальних ідей і сенсів.
Проєкт спільного видання сучасної та актуальної світоглядної літератури буде знайомити українського читача з важливими книгами, які пояснюють, як розвивається світ і дає можливість подумати про розвиток людства в найближчому майбутньому.

Одна з таких книг – «Майстри масштабування. Дивовижні істини від найуспішніших підприємців світу», створена одним з першокласних бізнес-янголів Кремнієвої долини Рідом Гоффманом. Будь-якого підприємця знайомство з цією книгою надихне та змусить переосмислити власну справу.

Придбати книгу вже зараз можливо у книгарнях України.

Читайте та створюйте власну успішну реальність.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.