Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Монета Видубицький Свято-Михайлівський монастир — у відділеннях РАДАБАНКУ

28 Вересня 2020p.

У Вас є унікальна можливість придбати монету, присвячену давній  пам’ятці — Видубицькому Свято-Михайлівському монастирю. Видубицький Свято-Михайлівський монастир був заснований 950 років тому і був центром літописання. Тут писалася 2-га редакція «Повісті временних літ» і Київський літопис. Монастир брав активну участь у політичному житті Київської Русі.

На реверсі монети зображена композиція: у центрі — сходи, що символізують давню історію монастиря, на першому рядку яких напис — ХІ ст.; зліва— стилізовані іконографічні образи святих, справа від сходів — образ монаха, внизу відтиск печатки князя Всеволода, справа від неї — герб полковника Міклашевського.

На аверсі монети розміщені: зверху — малий Державний Герб України, над яким напис напівколом Україна; у центрі на дзеркальному тлі зображені знакові споруди архітектурного комплексу Видубицького монастиря в оточенні квітів; вказано номінал (внизу) і Видубицький Свято-Михайлівський монастир (напівколом); логотип Банкнотно-монетного двору Національного банку України (зліва серед квітів).

Монета доступна у сріблі та нейзильбері.

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України. Монети можна замовити  на сайті.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.