Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Набір із двох срібних монет «Дружба та братство – найбільше багатство» та пам’ятна медаль «Сержантський корпус» вже у відділеннях РАДАБАНКу м. Київ

22 Листопада 2023p.

Вже сьогодні у київських відділеннях РАДАБАНКу Ви маєте змогу придбати набір із двох срібних монет «Дружба та братство – найбільше багатство» та пам’ятну медаль «Сержантський корпус» Національного банку України.

Пам’ятна медаль «Сержантський корпус», яка присвячена сержантському і старшинському складу Збройних Сил України, виготовлена з нейзильберу. Діаметр медалі 35 мм.

На аверсі медалі: на дзеркальному тлі розміщено гасло сержантів і старшин Збройних Сил України СЛІДУЙ ЗА МНОЮ! РОБИ ЯК Я!, в центрі зображено українського сержанта-лідера, який веде за собою солдатів у бій.

На реверсі медалі у центрі на дзеркальному тлі зображено символіку Сержантського корпусу Збройних Сил України, стилізований тризуб і девіз сержантського та старшинського складу Збройних Сил України – ЧЕСТЬ, ВІДДАНІСТЬ, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, ПРОФЕСІОНАЛІЗМ.

Спільний випуск набору із двох срібних монет «Дружба та братство – найбільше багатство» є проявом солідарності народів Польщі та України в умовах російської агресії проти України. Польща всебічно допомагає та підтримує Україну, яка бореться за свободу та незалежність, захищаючи всю Європу.

На аверсі монети номіналом 10 гривень на тлі стилізованого синьо-жовтого прапора розміщений малий Державний Герб України. На аверсі монети номіналом 10 злотих угорі на тлі стилізованого біло-червоного прапора Республіки Польща розміщено зображення орла, офіційно затверджене для герба Республіки Польща.

На реверсах монет зображено символічні постаті українця (на монеті номіналом 10 гривень) і поляка (на монеті номіналом 10 злотих), які сидять за одним столом, накритим скатертиною, і діляться хлібом та вином.

Набір номіналом 10 грн, виготовлений зі срібла та масою дорогоцінного металу в чистоті 62,2 г.

Завітайте до відділень РАДАБАНКу м. Київ, щоб вже сьогодні придбати новинки:

  • Відділення №8, вул. Митрополита В. Липківського, 16;
  • Відділення №27, пр. В. Лобановського, 123;
  • Відділення №35, вул. Левка Лук’яненка, 21.

Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.