Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Наскільки популярна послуга оренди банківських сейфів — експерт РАДАБАНК

05 Лютого 2020p.

Чи були зміни в умова надання у 2019 році та чи очікується підвищення попиту на оренду у 2020 році, розповідає Олена Яценко, начальник департаменту роздрібного бізнесу РАДАБАНК.

«Затребуваність послуги з оренди банківських сейфів досить велика. Попит на сейфи зростає у літній і зимовий час, під час канікул та відпусток, коли ще актуальнішим стає питання збереження цінностей, документів тощо. Є категорія клієнтів, що працюють за кордоном і для яких довготривале збереження цінностей також актуальне, але для них особливої сезонності не спостерігається. Розміщуючи свої цінності в орендованому сейфі, клієнт зацікавлений не лише в їх безпечному зберіганні, а й у конфіденційності», — заначила Олена Яценко.

Як показує практика, чим менший розмір сейфа, тим більше вона затребувана. У них зручно зберігати цінні папери, документи, електронні носії інформації тощо.

Чим більша скринька, тим вища комісія за використання, що розраховується за період оренди і залежить від розміру скриньки та строку оренди.

Оплатити комісію можна готівкою чи карткою.

З 2019 р. РАДАБАНК надав своїм клієнтам можливість лонгувати строк договору свого сейфа без відвідування відділення, що робить послугу більш доступною та значно економить час клієнтів.

Оскільки межі сезонності постійно стираються, різкого збільшення попиту на сейфові скриньки  не очікується, але при цьому зберігається тенденція стабільної затребуваності  цієї послуги.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/yacheyki/stati/naskolko_populyarna_usluga_po_arende_bankovskih_seyfov_


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.