Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Наскільки затребувана послуга з обміну валюти онлайн? — експерт РАДАБАНК

07 Вересня 2020p.

Про переваги та недоліки послуги з обміну валюти онлайн розповідає Тетяна Дегтярьова, начальник управління карткового бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК»:

— Обмін валют — це сервіс, що дозволяє проводити онлайн операції продажу, покупки, конвертації іноземної валюти за рахунок коштів клієнта, у тому числі кредитних коштів. Сервіс актуальний і затребуваний клієнтами, бо має багато переваг. Основна пернвага — це економія часу: для того, щоб обміняти валюту, більше не потрібно йти до відділення. Все виконується віддалено. Що, безумовно, є цінним у період карантину.

Щоб скористатися сервісом, досить мати 2 рахунки: у гривні та іноземній валюті (для покупки / продажу) або в доларах і євро (для конвертації валюти). Якщо у клієнта немає необхідного рахунку, він може за кілька хвилин відкрити віртуальну картку або поточний рахунок прямо в інтернет-банкінгу РАДАБАНКУ — RB24. В RB24 курс вигідніший і цікавіший, ніж в касах Банку, і сам сервіс доступний клієнтам цілодобово. Єдиний «недолік» онлайн-обміну валют — це звикання. Сервіс настільки зручний, що більшість клієнтів більше не скористаються послугами кас банків і обмінників.

 

За матеріалами Prostobank

 

 

RB24 — це можливість здійснювати банківські операції з комп’ютера, смартфона або планшета в будь-який час і в будь-якому місці.

В RB24 клієнти можуть здійснювати без обмежень перекази між картками РАДАБАНКУ та платежі з карток РАДАБАНКУ на картки інших українських банків.

В RB24 можна обмінювати до 700 тисяч гривень в еквіваленті на добу. Для онлайн-обміну у РАДАБАНКУ доступні гривні, долари США та євро. Курс обміну в мобільному додатку – вигідніший, ніж у касах банку. До того ж, електронний сервіс працює цілодобово та без вихідних. Щоб скористатись сервісом, достатньо лише відкрити рахунки в національній та іноземній валютах. 

В RB24 можна оформити овердрафт на зарплатну картку. Для отримання ліміту 5 тис. грн. достатньо лише подати заявку в RB24. Новим клієнтам овердрафт стане доступним відразу після першого зарахування зарплати, а існуючим клієнтам — майже миттєво після подачі заявки.

Крім того, в RB24 можна оплатити комунальні послуги, поповнити мобільний рахунок, відкрити депозит й більше заробляти на ньому. Ще минулого року РАДАБАНК знизив мінімальну суму операції обміну валют в RB24 з 50 дол. США до 10 дол. США. Тому купувати валюту на зручну для Вас суму та регулярно поповнювати свій вклад з поповненням або накопичувати валюту на рахунку — дуже вигідно.

Широкі можливості управління платіжними картками РАДАБАНКУ доступні для Android та IOS. Встановлюйте мобільний додаток RB24 просто зараз! Оплата за підключення та абонентське обслуговування відсутня.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.