Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нетривіальні подарунки від Австралійського монетного двору в РАДАБАНК!

14 Травня 2019p.

Не знаєте, що подарувати дорогій людині на день народження?

Монетний двір міста Перт та РАДАБАНК пропонують ідею незвичайного подарунка для найближчих – срібні та золоті  монети для народжених у Рік Свині!

До 2019 року, року Свині за східним календарем, Австралійський монетний двір запропонував шанувальникам непростих подарунків, які запам’ятаються, цілу колекцію сувенірних монет, серед яких навіть найвибагливіших клієнт зможе знайти свою.

Срібна або золота монета із зображенням хазяйки року – чудовий подарунок для тих, хто народився під заступництвом Свинки. Такий незвичайний подарунок обов’язково здивує та залишиться з власником надовго. Витончено викарбувана монета – не лише пам’ятний сувенір для тих, хто святкує 60-річний ювілей, але й інвестиція для новонародженого!

Ознайомитися з різноманіттям монет для народжених у Рік Свині Ви можете на нашому сайті.  Уточнити ціни та наявність монет у відділеннях Ви можете, зв’язавшись з контакт-центром за телефоном 0 800 500 999.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.55
EUR
45.65 46.4
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.