Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нова колекція срібних монет з монетного двору Польщі вже у відділеннях РАДАБАНКу

15 Липня 2024p.

РАДАБАНК пропонує до уваги Клієнтів нові срібні монети виробництва Польського монетного двору, які вже зараз можна придбати у відділеннях міст Дніпро та Новомосковськ.

Кожна з цих монет є справжнім витвором мистецтва та стане чудовим подарунком для близьких або прекрасним поповненням Вашої колекції.

Ангел-Охоронець – срібна монета у футлярі, ретельно прикрашена філігранною вставкою, стане незабутнім подарунком для людини, про яку Ви хочете піклуватися. Ідеальний подарунок, щоб відзначити важливі моменти.

Кава-брейк – срібна монета з 3D вставкою у футлярі. Божественна смачна кава – це рецепт прекрасного початку кожного дня! Краса кави, увічнена у чистому сріблі.

Щасливчик – Ваш чарівний талісман щастя! Виготовлена з чистого срібла, ця унікальна монета має оригінальний дизайн і прикрашена підковою та конюшиною, символами удачі.

З Днем Народження – іноді вдало підібраний подарунок може висловити більше, ніж тисячу слів. Подаруйте коханій людині цю срібну монету, і Ваші добрі побажання, викарбувані сріблом, нагадуватимуть їй про її особливий день народження довгі роки.

Кохання – весільна монета зі срібла з позолотою в елегантному футлярі стане незабутнім сувеніром, який подарує молодій парі щастя і любов назавжди.

Підкова – срібна монета зі збільшувальною лінзою в рамці. Знайти самому або отримати у подарунок підкову завжди вважалося хорошою прикметою, відліком низки удач. Дозвольте собі відчути щастя в чистому вигляді!

Будь хоробрим «Лев» –  срібна монета з високим рельєфом, локальною позолотою та кристалами у футлярі-рамці. Монета із зображенням лева — унікальний подарунок, в якому переплелися сила, гордість і елегантність. Відкрийте таємницю королівської спадщини в кожній деталі цієї монети.

Ловець снів – срібна монета вплетена в макраме ручної роботи з пір'ячком у мішечку. Ловець снів – це амулет, що захистить дім від злої енергії, негативного мислення та жахів.

Гера і Юнона – високий рельєф і вибіркова позолота разом з елегантною технікою античної обробки роблять цю срібну монету нестандартним подарунком для всіх, хто цікавиться античністю.

Вікторія – покровителька перемоги – срібна монета з локальною обробкою «під старовину» й оздобленням смолою у футлярі-рамці. Символ перемоги та успіху – ідеальний подарунок для всіх, хто хоче відзначити особисті досягнення та тріумфи.

Юдейський календар – оксидована срібна монета із зображенням єврейських знаків зодіаку та назв місяців зацікавить любителів давніх релігій та культур. Завдяки вишуканій прикрасі епоксидною смолою ця монета стане незамінним придбанням для найвибагливіших колекціонерів.

Місячний календар – срібна монета з локальним покриттям рутенієм і смолою у рамці. Ця оксидована монета, багато прикрашена рельєфом, черпає натхнення з календаря, заснованого на різних фазах Місяця.

Хааб «Календар мая» — ця класична оксидована срібна монета у футлярі-рамці з високим рельєфом та ретельним декором, натхненна календарем Хааб, безсумнівно, надихне любителів стародавніх культур.

Завітайте до наступних відділень, щоб придбати новинки:

  • Дніпровське відділення, м. Дніпро, вул. В. Мономаха, буд. 5.
  • Відділення №2, м. Дніпро, вул. Магдебурзького Права, буд. 1, прим. 46.
  • Відділення №10, м. Дніпро, пр-т Слобожанський, буд. 87.
  • Відділення №17, м. Дніпро, пр-т Р. Орлика, 16.
  • Відділення №12, м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, буд. 26.

Переходьте до каталогу монет РАДАБАНКу та дізнавайтеся більше про ці прекрасні монети.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.45
EUR
44.55 45.2
PLN
10.35 10.55

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.