Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нове надходження ексклюзивних монет вже у відділеннях та на сайті РАДАБАНКУ

14 Червня 2021p.

РАДАБАНК пропонує Клієнтам нові срібні монети виробництва Польського монетного двору.

Всі представлені монети виконані у майстерному дизайні, кожна оригінально оброблена та знаходиться в індивідуальному футлярі.

  • Арес та Марс – монета із зображенням богів війни. Дві унції чистого срібла свідчать про високу колекційну цінність монети, яка прийдеться до смаку сучасним переможцям та героям.
  • Гордіїв вузол – монета із зображенням змія, що кусає власний хвіст – символічне зображення легендарного вузла. Майстерна монета з лімітованої серії – подарунок для гідних.
  • Циклоп – монета, що має 24-каратне золочення, захопить найвимогливіших поціновувачів нумізматики своєю деталізацією.
  • Дерево щастя з аметистом – монета-талісман, що додасть власнику сили духу і відваги, та заспокоїть душу й серце. Витончена прикраса, що доповнить Ваш інтер’єр.
  • Скарби тамплієрів – овіяна таємницею, перша та єдина монета лімітованого тиражу. Антикварна технологія обробки монети повністю відображують атмосферу епохи середньовіччя.
  • Сенбернар – пам’ятна монета із зображенням собаки цієї породи прийдеться до смаку всім прихильникам чотирилапих друзів. Чудовий подарунок, прикрашений капсулою з філігранною вставкою, вкритою 24-каратним золотом.
  • Вельзевул – дві унції чистого срібла та таємничості. Чарівна та виразна – монета зацікавить тих, кого приваблює темна сторона буття.

Монети можна придбати у відділеннях Банку в 12 містах України – Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

Поспішайте придбати, монети в обмеженій кількості!

Ці та інші монети можна придбати тут.

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК є одним із чотирьох офіційних дистриб’юторів НБУ і першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.