Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нове надходження у відділеннях РАДАБАНКу м. Київ: монета «Країна супергероїв. Дякуємо волонтерам!» і ролик обігових пам’ятних монет «Командування об`єднаних сил Збройних Сил України»

12 Грудня 2023p.

Від сьогодні у відділеннях РАДАБАНКу міста Київ стартує продаж новинок від Національного банку України: монета «Країна супергероїв. Дякуємо волонтерам!» і ролик обігових пам’ятних монет «Командування об`єднаних сил Збройних Сил України»

Пам`ятна монета «Країна супергероїв. Дякуємо волонтерам!» присвячена українським волонтерам, які донатять, організовують збори коштів і знаходять шляхи для вирішення найнагальніших потреб захисників та захисниць України. Натхненні серця, що не знають втоми, справжні супергерої – волонтери.

На аверсі монети у центрі на дзеркальному тлі розміщено стилізоване зображення рук під час плетіння маскувальної сітки, що символічно розкриває волонтерство як одну з багатьох форм допомоги.

На реверсі монети розміщено стилізовану карту України у вигляді маскувальної сітки як символу об’єднаної країни.

Монета виготовлена з нейзильберу, діаметром 35 мм та масою 16,54 г.

Ролик обігових пам’ятних монет «Командування об’єднаних сил Збройних Сил України» присвячений окремому органу військового управління стратегічного рівня всіма міжвидовими та міжвідомчими угрупованнями військ (сил) для проведення об’єднаних операцій за завданням Верховного Головнокомандувача та Генерального штабу Збройних Сил України.

На аверсі монети угорі розміщений малий Державний Герб України, у центрі, в обрамленні давньоруського орнаменту, написи: УКРАЇНА / 10 / ГРИВЕНЬ (півколом.

На реверсі монети розміщено емблему Командування об’єднаних сил Збройних Сил України.

У ролику 25 монет номіналом 10 гривень.

Чекаємо Вас у наступних відділеннях м. Київ:

  • Відділення №8, вул. Митрополита В. Липківського, 16;
  • Відділення №27, пр. В. Лобановського, 123;
  • Відділення №35, вул. Левка Лук’яненка, 21.

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.35 41
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.