Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нові можливості RB24 від РАДАБАНК — суму операції обміну валют знижено до 10 дол. США/євро!

14 Листопада 2019p.

Команда РАДАБАНКУ чує свого клієнта, йде назустріч його побажанням та продовжує працювати над розширенням функціоналу RB24.

З 14 листопада РАДАБАНК знизив мінімальну суму операції обміну валют в RB24 з 50 дол. США/євро до 10 дол. США/євро! Така операція обміну валют стане ще зручнішою та доступнішою для клієнта. Клієнт може купувати валюту та регулярно поповнювати свій вклад з поповненням або накопичувати валюту на рахунку за дуже вигідним курсом!

Депозит, рахунок чи віртуальну картку Ви можете відкрити через RB24, не звертаючись до Банку.

«Працюючи над функціоналом RB24, ми створюємо онлайн-інструмент, який дає можливість розумно використовувати такий цінний ресурс як особистий час та був доступним, — розповідає Юрій Бабаєв, заступник голови правління АТ «АБ «РАДАБАНК». — У сучасному ритмі життя онлайн-додаток банку у смартфоні чи планшеті кожної людини є обов’язковим. Сьогодні додатком RB24 користується більш ніж 20000 користувачів. Приєднуйтесь та оцініть переваги сучасного дистанційного обслуговування у РАДАБАНК, адже ми працюємо для вас!» — підсумував Юрій Бабаєв.

RB24 від РАДАБАНК — додаток віддаленого доступу до продуктів та сервісів для приватних клієнтів. В RB24 можна переказати кошти за номером картки, оплатити комунальні послуги, поповнити мобільний рахунок, здійснити грошові перекази, обміняти валюту, а також оформити овердрафт на зарплатну картку. Завдяки додатку RB24, крім класичних послуг, клієнти РАДАБАНК також можуть більше заробляти на депозитах.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.