Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нові пам’ятні монети у продажу: «Соломія Крушельницька» та «Сили територіальної оборони Збройних Сил України» в РАДАБАНКу

08 Листопада 2022p.

Вже сьогодні в РАДАБАНКу Ви маєте змогу придбати нову пам’ятну монети Нацбанку «Соломія Крушельницька» в сувенірній упаковці.

Монета присвячена українській оперній та камерній співачці Соломії Амвросіївні Крушельницькій. Видатна діва створила понад 60 оперних партій, які мали великий вплив на розвиток світового вокального мистецтва, блискуче виконувала українські народні пісні та популяризувала українську музику.

На аверсі монети розміщено зображення Соломії Крушельницької в сценічному образі Аїди на тлі стилізованих куліс, прикрашених декоративним орнаментом.

На реверсі монети зображено портрет співачки, праворуч від якого зображено стилізоване крило метелика, що символізує один з найвідоміших її образів в опері «Мадам Баттерфляй».

У РАДАБАНКу представлені монети номіналом 2 гривні, виготовлені з нейзильберу, масою 12,8 г, в сувенірній упаковці.

Також представляємо Вам ролик обігових пам’ятних монет номіналом 10 гривень «Сили територіальної оборони Збройних Сил України», присвячений окремому роду сил ЗСУ, на який покладається організація, підготовка та виконання завдань ТРО.

На кожному ролику розміщено голографічний елемент у вигляді круглих самоклейних етикеток, призначений для здійснення контролю за доступом до його вмісту. У разі спроби його видалення з ролика голографічне зображення руйнується та свідчить про спробу вмісту до ролика.

У ролику 40 монет номіналом 10 гривень із зображенням на реверсі двох стилізованих фігур військовослужбовців, ліворуч від яких логотип Сил територіальної оборони ЗСУ.

Зверніться до найближчого відділення РАДАБАНКу та придбайте монети, які стануть чудовим доповненням власної колекції або особливим подарунком.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.6 44.35
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.