Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Нові правила для бізнесу в Україні: співробітники РАДАБАНКУ дізналися на семінарі від Eterna Law

09 Жовтня 2020p.

Спеціалісти РАДАБАНКУ взяли участь в онлайн-семінарі «Актуальні новели податкового законодавства: імплементація плану BEPS в Україні» на прикладі законів №№466-IX і 786-IХ.

Семінар організувала компанія Eterna Law, яка презентувала новації, що несуть закони 466-IX та 786-IХ та дала відповіді на запитання співробітників РАДАБАНКУ для впровадження у подальшій оптимальній роботі з клієнтами. Зокрема йшлося про умови включення нерезидентів у перелік платників податків на прибуток в Україні, зміни у порядку застосування пільг за договорами задля уникнення подвійного оподаткування, ризики, які несуть транзакції з нерезидентами, а також про можливі механізми «пристосування» до нових реалій.

План BEPS з англ.  Base Erosion and Profit Shifting —  це план дій для боротьби з розмиванням бази оподаткування та виведенням прибутку з-під оподаткування.

ETERNA LAW — європейська юридична компанія повного циклу, створена у 2002 році та сьогодні нараховує більш ніж 100 професіоналів. Компанія орієнтована на клієнтів і сфокусована на рішеннях юристів — випускників кращих європейських иа американських університетів, які надають практичні юридичні поради у рамках найефективнішого бюджету за високої якості. 

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ відповідно до законодавства. У липні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА. Також у 2020 р. РАДАБАНК увійшов до ТОП-25 рейтингу «50 провідних банків України», покращивши свої позиції на 6 пунктів порівняно з 2019 роком.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.