Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Новий депозитарій РАДАБАНКу в Києві

20 Вересня 2021p.

Наприкінці серпня відбулося урочисте відкриття депозитарію в м. Київ. Ми з радістю ділимося приємними моментами заходу за участі ТОП-менеджерів та VIP-Клієнтів Банку. Андрій Чередніченко – Клієнт VIP-бізнесу РАДАБАНКу, власник і видавець люксового журналу Profiles Magazine, став спеціальним гостем заходу та прокоментував, чому він обрав саме РАДАБАНК.

«Я обрав РАДАБАНК з деяких причин. По-перше, вік Банку на ринку. Стільки криз пережити – це краще тренування для м’язів, а м’язистий Банк – наше спокійне майбутнє. По-друге, – це Банк сімейний, що відбивається у слідуванні сімейним цінностям у всьому. Коли виникло питання відкрити сейф у депозитарії, я не вагався ані секунди, тому що співвідношення ціни, якості та надійності тут абсолютно оптимальне», – розповів Андрій.

Дивіться відео з відкриття депозитарію та отримайте відповіді на найчастіші запитання стосовно послуги оренди сейфів. Олена Острініна, начальник департаменту приватного бізнесу АТ «АБ «РАДАБАНК» розповідає: чому РАДАБАНК відкрив новий депозитарій, чи впливає сезонність на послугу, для якого сегменту Клієнтів підійде оренда сейфових скриньок та які розміри сейфів найбільш популярні.

Обравши для себе послугу оренди індивідуальних сейфів у РАДАБАНКу, Ви отримаєте не тільки скриньку потрібного розміру, на зручний строк, за вигідним тарифом, а й повну конфіденційність та захист Ваших коштів.

Детальніше про індивідуальні сейфи читайте тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.