Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Новий сервіс «Нагадайка» вже доступний у додатку RB24 від РАДАБАНКу

14 Вересня 2022p.

Відтепер більше не потрібно телефонувати та диктувати номер своєї платіжної картки, скористайтеся новим сервісом в RB24 від РАДАБАНКу та застосунок все зробить за Вас.

«Нагадайка» – це легкий та швидкий спосіб нагадати знайомим, друзям, родичам, клієнтам про те, що вони повинні зробити Вам грошовий переказ.

Ви можете надіслати «Нагадайку» двома способами: на пошту або за номером телефону.

При відправленні за номером телефону:

  • Якщо отримувач є клієнтом РАДАБАНКу – сповіщення надійде у вигляді push-повідомлення. Після переходу за посиланням в отримувача відкриється мобільний застосунок RB24 і йому залишиться лише підтвердити платіж, адже номер картки отримувача та сума вже заповнена!
  • Якщо отримувач не є клієнтом Банку – надійде SMS-повідомлення в якому буде міститися посилання на веб-сторінку переказів p2p також вже із заповненою сумою та  номером Вашої картки.

При відправленні на e-mail:

  • Отримувачу буде направлений електронний лист, в якому міститься посилання на веб-сторінку переказів p2p також з вже заповненою сумою та номером Вашої картки.

Звертаємо увагу, що сервіс доступний тільки для карток у гривні. Кількість нагадувань – не більше 3 на добу для одного отримувача.

Задля Вашого комфорту також передбачено можливість відправлення «Нагадайки» одночасно для декількох отримувачів.

РАДАБАНК постійно оновлює та вдосконалює застосунок RB24 для зручності, швидкості та Вашого комфорту.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.