Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Новий вид банківських гарантій у РАДАБАНКу

09 Вересня 2022p.

РАДАБАНК пропонує бізнес-Клієнтам послугу з надання банківських гарантій для надійності Ваших угод з оптимальною комісією та в найкоротші терміни.

Також до Вашої уваги новий вид гарантій у РАДАБАНКу – гарантія на зміну цільового призначення земельної ділянки.

З 01 січня 2022 року почали діяти зміни в Земельному Кодексі України (ст. 150, п. 8), в яких прописано, що під час реєстрації зміни призначення та використання землі необхідно надавати банківську гарантію. Такі гарантії передбачають виконання зобов’язань здійснення сплати за зміну цільового призначення земельної ділянки згідно з вимогами Земельного Кодексу України та надаються, як фізичним, так і юридичним особам.

Окрім цього в РАДАБАНКу Ви також можете отримати наступні гарантії:

  • Тендерні;
  • Гарантії платежу;
  • Гарантії повернення авансу;
  • Банківська гарантія для ProZorro;
  • Туристична гарантія;
  • Гарантія з врегулювання небалансів електроенергії;
  • Гарантія з врегулювання небалансів газопостачання.

Гарантії від РАДАБАНКу мають високу надійність, забезпечують виконання всіх зобов’язань, передбачених договором з обох сторін, та є дієвим інструментом, який допоможе контрагентам побудувати договірні відносини з максимальною довірою один до одного.

Оберіть сучасний та ефективний інструмент із забезпечення виконання зобов’язань та захистіть Ваш бізнес від невиправданих ризиків.

Дізнатись більше про банківські гарантії можна тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.5 44.25
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.