Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Новий вклад — депозит «Строковий» у дорогоцінних металах — пропонує своїм клієнтам РАДАБАНК

06 Липня 2020p.

РАДАБАНК слідує своїй стратегії розвитку та з 1 липня 2020 р. пропонує бізнес-клієнтам новий вид вкладу — депозит «Строковий». Вклад доступний у золоті з виплатою відсотків у кінці строку.

Дорогоцінні метали розміщуються на фіксований строк з можливістю багаторазового довкладення. Мінімальний розмір вкладу та довкладення — 25 унцій. Перерахування банківських металів на депозитні рахунки відбувається за рахунок банківських металів, які придбані в АТ «АБ «РАДАБАНК».

«Депозит у дорогоцінних металах — найбільш безпечний варіант вкладень та є не лише надійним способом збереження активів від знецінення, а й приносить процентний дохід», — відзначили у банку.

Детальніше про вклад «Строковий» у дорогоцінних металах тут.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, що встановлюються НБУ відповідно до законодавства. Чистий прибуток банку за підсумками 2019 року склав 41,2 млн грн, що понад в 2 рази перевищує аналогічний показник минулого року. У квітні 2020 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.