Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Оптимізуйте зовнішньоекономічні операції з митними гарантіями від РАДАБАНКу

25 Червня 2024p.

Митні гарантії – один із ключових інструментів забезпечення надійності та гнучкості взаємодії з митними органами. РАДАБАНК пропонує своїм Клієнтам повний спектр банківських гарантій, серед яких гарантії митним органам посідають особливе місце.

Митна гарантія від РАДАБАНКу – це гарантія банку щодо здійснення митних платежів суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності на користь Державної фіскальної служби України (ДФСУ). Цей інструмент дозволяє мінімізувати фінансові витрати та прискорити процес митного оформлення товару під час зовнішньоекономічних операцій.

Що Ви отримуєте:

  • Своєчасну сплату митних платежів.
  • Оптимізацію процесів митного оформлення, що сприяє швидшому виведенню товарів на ринок.
  • Забезпечення безперебійного імпорту без значного фінансового навантаження.
  • Швидке прийняття рішення: всього 2 години для Клієнтів, які вже обслуговуються в Банку, для нових Клієнтів – до 2 днів.

Чому саме РАДАБАНК?

Ми гарантуємо надійність, високий рівень обслуговування та індивідуальний підхід до кожного Клієнта. Гарантії, видані РАДАБАНК, приймаються державними та приватними організаціями, податковими та митними органами, фінансовими установами й можуть служити забезпеченням широкого кола Ваших зобов’язань. Окрім цього, наші експерти завжди готові надати консультації та допомогти обрати оптимальний варіант банківської гарантії відповідно до потреб Вашого бізнесу.

Будьте впевнені у кожній операції! Обирайте РАДАБАНК для забезпечення ефективного та надійного ведення зовнішньоекономічної діяльності!

Заповніть форму зворотного зв’язку, щоб отримати детальну консультацію від наших фахівців протягом 2 годин.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.