Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Отримуйте до 10% річних у гривні з депозитом «Динамічний» для юридичних осіб від РАДАБАНКА!

08 Червня 2021p.

ДЕПОЗИТ «ДИНАМІЧНИЙ» – це строковий депозит на термін до 53 тижнів з правом дострокового розірвання з 7-го дня дії Договору без втрати нарахованих процентів, які нараховуються за діючою ставкою.

Процентна ставка розраховується як «базова ставка + щотижнева надбавка/бонус» та сплачується щотижня на поточний рахунок Клієнта.

Переходьте на сторінку продукту та замовляйте детальну консультацію у зручний для Вас спосіб:

  • По телефону;
  • Запросіть менеджера до Вашого офісу;
  • Або замовляйте відео-консультацію!

«Ми постійно вдосконалюємо сервіси та фінансові продукти, щоб максимально відповідати вимогам часу та потребам Клієнтів», – підкреслила Олена Гайдун, начальник Департаменту корпоративного бізнесу та розробки продуктів АТ «АБ «РАДАБАНК».

АТ «АБ «РАДАБАНК» – працюємо для Вас з 1993 року.

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних, так і для приватних клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно з законодавством. За підсумками першого півріччя 2020 р. прибуток Банку склав 3 млн 949 тис. грн., обсяг активів перевищив 2,2 млрд грн., обсяг залучених коштів фізичних і юридичних осіб — 1,5 млрд грн.

РАДАБАНК співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

У листопаді 2020 р. «РАДАБАНК» отримав перемогу в конкурсі Державної казначейської служби України з визначення банків України, які залучатимуться до касового обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками органів ДКСУ у 2021–2023 роках.

РАДАБАНК в 2021 р. зайняв 21 місце рейтингу «50 провідних банків України», поліпшивши свої позиції на 4 пункти в порівнянні з 2020 роком і на 10 пунктів у порівнянні з 2019 роком; у жовтні РАДАБАНК визнано банком з найбільшою динамікою росту згідно з результатами XII-го Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ-2020», організованого Міжнародним Фінансовим Клубом «БАНКИРЪ», а в листопаді 2020 р.  РАДАБАНК увійшов у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.4 41.1
EUR
43.45 44.15
PLN
10 10.2

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.