Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Отримуйте готівку в банкоматах РАДАБАНКу з карток інших банків

07 Грудня 2022p.

Шановні Клієнти!

На початку листопада Нацбанк рекомендував українським банкам скасувати окремі ліміти на отримання в банкоматах готівки для Клієнтів, платіжні картки яких емітовані іншими банками.

Нагадуємо, що в банкоматах мережі РАДАБАНКу від самого початку відсутні ліміти на зняття готівки для власників платіжних карток РАДАБАНКу та інших українських банків, лише є технічне обмеження за разове зняття – 10 000 гривень за одну транзакцію та їх може бути кілька, а зняття готівки було і є безплатним. Адже ми піклуємося про Клієнтів не тільки нашого банку та створюємо умови, щоб максимально забезпечити та спростити доступ українців до повноцінного отримання банківських послуг в складених умовах.

Таким чином, і сьогодні Ви маєте змогу отримувати в банкоматах РАДАБАНКу будь-яку потрібну суму з карток інших українських банків без комісій (комісія стягується лише Банком, до якого належить Ваша платіжна картка) в межах залишків готівки в банкоматах.

За будь-якою додатковою інформацією звертайтеся до контакт-центру РАДАБАНКу за телефоном: 0800500999.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.15 40.9
EUR
43.6 44.35
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.