Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Отримуйте інформацію про відключення світла тільки з офіційних джерел. НБУ та РАДАБАНК попереджають в рамках кампанії #КібербезпекаФінансів

24 Червня 2024p.

Шахраї можуть використовувати будь-які ситуації у своїх інтересах. Проблеми з енергопостачанням в Україні не є винятком. Через масовані ворожі атаки на енергосистему країни виникає дефіцит потужності, що призводить до обмеження постачання електроенергії.

Українцям важливо стежити за графіками відключень, щоб організувати свій побут у таких умовах. Однак, потрібно бути уважними й обережними під час моніторингу ситуації щодо відключень електроенергії, адже зловмисники можуть використовувати цю ситуацію, створюючи фейкові онлайн-ресурси, наприклад, створювати телеграм-боти від імені енергетичної компанії для поширення дезінформації, викрадення конфіденційних даних та шахрайства.

Важливо! Отримуйте інформацію про відключення світла тільки з офіційних джерел!

Щоб дізнатися про графіки планових відключень у своєму регіоні та списки постачальників електроенергії, скористайтеся офіційним сайтом Міністерства енергетики України за посиланням.

Контакти постачальників електроенергії в розрізі областейhttps://mev.gov.ua/storinka/kontakty-postachalnykiv

Більше інформації, а також посилання на сайти операторів розподільчих мереж можна знайти на сайті Кіберполіції.

Будьте обачними! Не переходьте за посиланнями з незнайомих джерел та не довіряйте стороннім ресурсам. 

Більше про те, як захистити себе та свої дані від шахраїв читайте на сайті НБУ та Держспецзв’язку #КібербезпекаФінансів.

#КіберПес

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.