Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Підтвердження залишків на рахунках фізичних та юридичних осіб в АТ «АБ «РАДАБАНК»

24 Листопада 2022p.

Для юридичних осіб

Шановні клієнти!

Згідно   умов   Договору   комплексного   банківського   обслуговування   суб`єктів   господарювання, відокремлених підрозділів юридичних осіб, самозайнятих осіб, представництв клієнтів АТ «АБ «РАДАБАНК» (надалі –  Договір), Банк станом на 1 число кожного місяця надає клієнту виписку, яку можливо отримати або у відділенні   Банку,   або   сформувати   самостійно   за   допомогою   системи   «ВЕБ-банкінг   для   корпоративних клієнтів».

Беручи це до уваги нагадуємо що, згідно п. п.3.5.8 Договору, передбачена необхідність підтвердження клієнтами залишків коштів на рахунках відкритих в банку, станом на 01 січня 2023р. Для підтвердження залишків,   Ви   повинні   до   01  лютого   2023   р.   надіслати   підтвердження   в  довільної   формі   (з  обов’язковим зазначенням найменування, номера рахунку, валюти рахунку, залишку по рахунку) засобами системи «ВЕБ-банкінг   для   корпоративних   клієнтів»   або   надати   підтвердження   в   паперовому   вигляді,   у   відділенні   де знаходиться на обслуговуванні Ваш рахунок.

Залишки коштів на рахунках Клієнтів вважаються також підтвердженими, якщо Банк до 01 лютого 2022 р. не отримав від вас підтвердження залишку коштів на рахунках.

Приклад форми для юридичних осіб

Для фізичних осіб

Шановні клієнти!

Згідно умов Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (надалі – Договір), Банк станом на 1 число кожного місяця надає клієнту виписку, яку можливо отримати або у відділенні Банку, або сформувати самостійно за допомогою системи «RB24».

Беручи це до уваги нагадуємо що, згідно Договору, передбачена необхідність підтвердження клієнтами залишків коштів на рахунках відкритих в банку, станом на 01 січня 2023 р. Для підтвердження залишків, Ви повинні до 01 лютого 2023 р. надати підтвердження в паперовому вигляді у довільній формі у відділенні де знаходиться на обслуговуванні ваш рахунок.

Залишки коштів на рахунках Клієнтів вважаються також підтвердженими, якщо Банк до 01 лютого 2022 р. не отримав від вас підтвердження залишку коштів на рахунках.

Приклад форми для фізичних осіб

З повагою, керівництво АТ «АБ «РАДАБАНК»


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.15 40.9
EUR
43.6 44.35
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.