Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Покажіть своє кохання з ексклюзивними монетами від РАДАБАНКу

04 Лютого 2022p.

Вже незабаром День усіх закоханих! І якщо Ви противник банальних подарунків, ми підготували добірку дивовижних монет, які покажуть Ваше кохання.

«Сяйво кохання» – чарівна монета, викарбувана з 20 грамів срібла найвищої проби та з інкрустацією кристала у формі серця. Вона стане ідеальним подарунком для романтичної натури.

Неймовірно ніжні монети із зображенням метеликів, такі як «Жовтий сонячний метелик», «Червоний метелик» та «Краса» із серії «Світ твоєї душі» монетного двору Польщі стануть символом любові та перетворення. З метеликами пов’язано безліч традицій та легенд. Наприклад, у Китаї досі наречений перед весіллям підносить нареченій метелика — живого або його образ — на знак вічного кохання.

Монети «Два лебеді» та «Кохання єдине» більше підійдуть парам, які вже тривалий час разом і переконалися, що це кохання з ними назавжди. Як відомо, лебеді — одні з найвірніших істот на Землі, адже вони поєднуються в пари на все життя. А монету «Кохання єдине» прикрашає зображення двох закоханих голубів, виділений золотистим кольором символ нескінченності та напис англійською: «Два серця ♦ два життя ≈ Одне кохання».

Завершуємо нашу добірку монетами з ілюстраціями закоханих пар та щасливих сімей. «Почуття кохання», монета із найчистішого срібла з кольоровою печаткою показує нам хлопця і дівчину, що сховалися під деревом кохання, крона якого засіяна серцями. “Тільки ми з тобою” – набір із двох монет-підвісок. Він повністю змінює сприйняття монет як «нумізматичної продукції». Розділіть цю монету зі своєю половинкою та насолоджуйтесь вишуканою прикрасою. А «Зимове диво», в оригінальному футлярі у вигляді кулі зі снігом, прикрашена зображенням щасливої ​​родини назавжди залишиться нагадуванням чарівного Дня всіх закоханих. Якщо Ви зупините вибір саме на цій монеті, на Вас чекає приємний сюрприз. Адже на неї діє знижка –16%.

Знайдіть свій варіант оригінального подарунка на День святого Валентина у нашому каталозі металів та монет. Залишайте заявку на обрану монету вже зараз, щоб отримати її вчасно у відділенні РАДАБАНКу.

Поспішайте! Кількість монет обмежена.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.3 41.05
EUR
43.55 44.3
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.